Grävarbeten i Mölndal

Grävarbeten i Mölndal

Hej på er alla goa följare

Just detta inlägget handlar inte så mycket om tips angående sociala medier utan får handla om alla grävarbeten i stan och hur det påverkar en tidsoptimist som mig själv … På väg till jobbet tar det just nu väldigt mycket längre tid för att de håller på med så mycket grävarbeten överallt kring Mölndal och egentligen lite varstans känns det som. Jag är ju lite av en tidsoptimist så jag har inte riktigt kommit in i att jag behöver åka hemifrån tidigare så att jag ändå kommer i tid. Jag cyklar till jobbet men i och med alla grävarbeten så stänger de ju av vissa vägar så då måste man köra omvägar lite här och där. Skönt väder annars och man får verkligen en känsla av vår nu. Även om det inte är så lätt att veta nu vad man ska ta på sig för temperaturerna växlar ju så mycket mellan hur det är på morgonen när man cyklar till jobbet och när man sen ska cykla hem på eftermiddagen. Det är nästan så man får ha med sig klädombyte.

Jag jobbar på en reklambyrå i Mölndal och trivs väldigt bra. Jag har varit här i ett par år nu och de flesta kollegorna som var här när jag började är kvar och det är ju ett gott tecken att människor vill stanna på sin arbetsplats. Och det är ett gott tecken att vi som börjar får stanna och att vi istället sakta med säkert växer och blir fler. Jag jobbar mycket med sociala medier och marknadsföring där och det är både kreativt, roligt och utmanande. Det är viktigt och värdefullt att ha ett jobb där man trivs eftersom de flesta av oss ändå spenderar väldigt mycket av vår vakna tid där. Hoppas ni har en underbar dag. Imorgon ska jag ställa klockan några minuter tidigare så kanske jag kommer i tid utan att stressa, men det är nog inga garantier ändå. Må så gott så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.