Inte ett damkorn kvar på kontoret

Inte ett damkorn kvar på kontoret

Hallå, hej! Nu är det äntligen dags för ett inlägg till, som jag har längtat efter att skriva igen. Idag har jag vart på jobbet hela dagen och lagat datorer och så vidare, som jag alltid gör på jobbet. Det kom ett företag till oss idag som hette Ewas Städservice som hjälper oss med kontorsstädning i Höganäs, där vi har vårt kontor.

Jag satt som vanligt och mekade med en dator som var väldigt avancerad och min chef var ute på utejobb så jag var helt ensam. Det är bara vi två som jobbar här så man får verkligen ett speciellt band till sin chef. Jag tycker att vi har en bra relation men det är inte så att man vill vara vän med honom utanför jobbet, han är ju ändå min chef. När jag satt där helt ensam kom Ewas Städservice som hjälper till med kontorsstädning i Höganäs in till oss. Först visste jag inte vem det var så jag blev lite förvånad men sedan kände jag igen henne och jag bjöd naturligtvis in henne. Jag satte på kaffebryggaren så att jag kunde bjuda på kaffe som chefen alltid gör. Jag tycker det är viktigt att ta hand om både kunder och företag som är här och hjälper till och det uppskattas alltid att bli bjuden på en kopp kaffe. I alla fall har vi fått hjälp med denna kontorsstädning i Höganäs av Ewas Städservice i flera år och chefen har alltid vart supernöjd, och det har jag också vart för den delen. Det finns inte ett dammkorn efter de har vart hos oss och det är verkligen kliniskt rent. Det kallar jag professionellt arbete. Nu är det dags att ladda upp för kvällen då det blir fredagsmys framför vår TV med familjen. Ta vara på helgen och håll energin uppe på veckodagarna!  


Kommentarer är stängda.