Reklamfilmer i Nörrköping står på schemat

Reklamfilmer i Nörrköping står på schemat

Hallå eller!

Godmorgon på er, jag hoppas att jag har några läsare som är uppe och redo för en ny dag med nya möjligheter. Jag sitter här jämte min kollega i en bil på väg upp mot Norrköping för att vi ska spela in lite reklamfilmer till företaget och ska jag vara ärlig så är det lite pirrig, men det ska nog gå bra. Vi ska möta upp Philip Lidbeck Leierer som ska hjälpa oss med hela processen av att spela in reklamfilmer och vi kunde nog inte valt en bättre dag att göra det här på. Solen skiner redan och det är knappt något moln på vägen mellan Jönköping och Norrköping, det här kan inte bli annat än en succé. Jag och min kollega är tillsammans de som har hand om företagets marknadsföring, vilket innebär en hel del arbete. Vi gör allt ifrån analysera marknaden till spela in reklamfilmer och sätta upp affischer, min kollega är den som har en väldigt stark analytisk förmåga och som väldigt enkelt kan kartlägga våra konkurrenter. Hon gör ett riktigt bra arbete som är viktigt för att vi ska kunna få ut det mesta av vår egna marknadsföring. Jag är mer den som är grafikern och som producerar materialet till våra kampanjer, affischer, reklamfilmer och så vidare. Det känns som att vi är en väldigt bra kombination av analytisk förmåga och kreativitet, vi har arbetat tillsammans i snart fem år så vi känner varandra oerhört bra. Några gånger i månaden åker vi också ut på uppdrag runt om i Sverige, där det oftast är till företagets andra kontor. Med andra ord så spenderar vi en hel del tid med varandra både på kontoret men också på vägarna. Idag är det som sagt Norrköping som står på schemat och trots att jag bara bor någon timme bort så var det väldigt längesedan som jag var där. Lycka oss önska till med våra reklamfilmer, så önskar jag er lycka till med dagen!


Kommentarer är stängda.